Közlekedés

2021.11.23. 16:35

Teljes pályazár lesz az M35-ösön

A napokban megkezdődik az autópálya és a 354. számú főút csomópontjának átépítése.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

A meglévő, trombita formájú csomópont átépül teljes értékű, lóhere formájú csomóponttá. A hozzá kapcsolódó direkt ágat átépítik, és új direkt ágakat létesítenek annak érdekében, hogy minden irányból biztosított legyen az Észak-nyugati Gazdasági Övezet bekötése – derül ki a beruházó NIF Zrt. honlapján.

Forrás: nif.hu

A kivitelezési munkák ütemezése jelenleg elérte az M35 autópálya 40+850 km szelvényét. Ebben az ütemben történik az M35 autópálya 40+850 km szelvényben tervezett változtatható jelzésképű táblát tartó – az autópályát teljes keresztmetszetét áthidaló – portálszerkezet beemelése.

A munkálatok ütemezett és hatékony elvégzése érdekében az autópályát teljesen lezárják a 4. számú főút és a Kádár dűlő között november 28-án, előreláthatólag 8-tól 13 óráig.

A terelési és lezárási munkákat a kivitelező Duna Aszfalt Zrt. megbízásából a Magyar Közút Nzrt. végzi rendőri biztosítással. Kérik az autóvezetőket, hogy a terelési és lezárási pontoknál figyelmesen, a kihelyezett jelzőtábláknak és rendőri utasításoknak megfelelően vezessenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában