Nem sikerült újraéleszteni

2021.11.11. 12:32

Padon éjszakázott, elhunyt egy férfi Szoboszlón

Az 52 éves férfinél keringésleállás következett be.

Forrás: Tóth Imre

Egy padon fekvő férfihoz kértek segítséget kedd reggel Hajdúszoboszlón a Szent István parkba – jelezte a Hajdú Online egyik olvasója. Helyszíni információink szerint a férfi az egész éjszakát a padon tölthette, rajta a kiérkező mentők újraélesztést végeztek. Az esetről a mentők sajtószolgálata csak annyit közölt, hogy a helyszínre több mentőegységet riasztottak, ahonnan egy 50 év körüli férfit súlyos állapotban szállítottak a területileg illetékes kórházba.

Kerestük a Debreceni Egyetem Klinikai Központ sajtószolgálatát, ahonnan azt a tájékoztatást kaptuk, hogy: „2021. november 09-én az Országos Mentőszolgálat közterületen talált, újraélesztésen átesett 52 éves férfi beteget szállított Hajdúszoboszlóról a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sürgősségi Klinikájára. A betegnél ismételt keringésleállás következett be, sikertelen újraélesztést követően elhunyt”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában