Hírösszefoglaló

2021.11.30. 08:56

Négy baleset történt hétfőn a megyei utakon

Hajdúhadháznál busz ütközött személyautóval.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Korom izzott egy száz négyzetméteres családi ház kéményében hétfő délben Nyírgelsén, az Árpád utcában. Az esethez a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység kéménykotróval eltávolította a parázsló részeket.

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi hétfő délután Hajdúhadház közelében, a 4-es számú főúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Három körözött rendőrkézen

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, míg három könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, ebből két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg négy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, biztonsági intézkedés hat esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában