Hírösszefoglaló

2021.11.18. 08:49

Kigyulladt kisbusz és szikrázó villanyvezeték miatt szóltak a szirénák

A lángra kapott járművet már a tűzoltók kiérkezése előtt elkezdték oltani.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Kigyulladt egy kisbusz motortere szerda reggel Debrecenben, a Sarló utcában. Mielőtt a megyeszékhely hivatásos tűzoltói kiérkeztek, az ott tartózkodók megfékezték a tüzet, így a katasztrófavédelem munkatársai az utómunkálatokat végezték el egy vízsugár segítségével. A lángoló járművet az utasok időben el tudták hagyni, így a tűzben senki sem sérült meg.

Szikrázott a vezeték egy villanyoszlop tetején szerdán késő este Tetétlenben, a Csokonai utcában. A kabai önkéntesek és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Hét tettenérés, egy körözött

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely súlyos sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában