Kék hírek

2021.11.03. 09:35

Elütöttek egy biciklist Hajdúböszörményben, az elkövető segítség nélkül továbbhajtott

A lakosság segítségét kérik a város rendőrei.

Forrás: police.hu

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint ezidáig ismeretlen személy egy személygépkocsival közlekedett Hajdúböszörmény, Mátyás Király körúton 2021. július 10-én 11 óra 30 perc körül. A sofőr, amikor a Thököly István utca kereszteződéséhez ért, egy kerékpáros előzésébe kezdett, de a manőver során nem tartott megfelelő oldaltávolságot, és nekiütközött a biciklisnek. A kerékpáros elesett, őt egy nő segítette fel a földről – írja a police.hu.

A jármű vezetője a balesetet követően adatai hátrahagyása, illetve megállás nélkül elhagyta a helyszínt a Téglási utca irányába.

Kérjük, hogy aki látta a balesetet, illetve aki a kerékpárost felsegítette, jelentkezzen személyesen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon (Hajdúböszörmény, Kossuth Lajos utca 2. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában