hírek a határról

2021.11.09. 14:23

Egy román és egy orosz állampolgárságú férfi akadt fent a rendőrök ellenőrzésén Nagykerekinél

Egy nap alatt két elfogást hajtottak végre a biharkeresztesi egyenruhások.

Fotó: police.hu

Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgárságú férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel, 2021. november 8-án 10 órakor – olvasható a police.hu-n. A rendőrök megállapították, hogy a szállított járművek egyikét, egy Yamaha Grizzly típusú quadot a belga hatóság körözi, valamint az ellenőrzés során észrevették, hogy a kisteherautó forgalmi engedélye is meg lett hamisítva. Az egyenruhások quadot lefoglalták, a sofőrnek pedig közokirat hamisítás miatt kell felelnie.

Még aznap, 16 óra 45 perckor ugyancsak a Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy orosz állampolgár az általa vezetett kamionnal. A biharkeresztesi egyenruhások igazoltatták a férfit, amely során kiderült, hogy vele szemben a Kisvárdai Járásbíróság járművezetés ittas állapotban vétség miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 41 éves külföldi férfit a Biharkeresztesi Rendőrőrsre állították elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában