Hírösszefoglaló

2021.11.19. 08:24

Daruval szüntették meg a forgalmi akadályt az M35-ösön

A katasztrófavédelem speciális eszközét egy autóbaleset helyszínén kellett bevetni.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Veszélyesen megdőlt egy tizenkét méteres fenyő, amely lakóépületet veszélyeztetett Hajdúsámsonban, a Hársfa utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók csütörtökön gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Tűz keletkezett csütörtök délben Tiszavasváriban, egy Déryné utcai lakóház előszobájában. Az esethez a tiszavasvári önkormányzati és hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat és a házból egy gázpalackot is sikeresen kihoztak.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Vámospércsi út és a Veres Péter utca kereszteződésében csütörtök délelőtt. A járművekből nagy mennyiségű olaj folyt ki. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Árokba borult egy autó Konyár külterületén csütörtökön. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig kórházba szállította az autó vezetőjét.

Beton terelőkúpnak ütközött és forgalmi akadályt képezett egy kisteherautó csütörtök kora este az M35-ös autópályán, Debrecennél. A helyszínre a cívisvárosi tűzoltók daruját is riasztották, amelynek segítségével a katasztrófavédelem munkatársai megszüntették az akadályt – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Két baleset, nyolc előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodása miatt.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt – összegezte a police.hu.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/baleset-a-4-es-fouton-a-kabai-elagazasnal-5842709/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában