Volt benne turpisság

2021.10.26. 09:11

Villanyoszlopnak hajtott egy fiú Hajdúhadházon

Soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, ráadásul ittasan vezetett – közölte a rendőrség.

Fotó: police.hu

Személyautó ütközött villanyoszlopnak Hajdúhadházon – érkezett a bejelentés a rendőrségre szeptember 11-én, 23 óra körül. A telefonáló tájékoztatta az egyenruhásokat a jármű színéről és típusáról is, a sofőr elhajtott a helyszínről. A rendőrök percek alatt megtalálták a gépkocsit egy közeli utcában. Hamar kiderült, hogy az autót egy 18 éves fiú vezette, aki soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta a nyomozóknak, hogy csak kocsikázni akart egy kicsit apja autójával – írja a police.hu.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában