összefoglaló

2021.10.20. 08:00

Veszélyes faágat fűrészeltek le a Kassai úton

Az elszáradt ág parkoló autókat veszélyeztetett, szükség volt a tűzoltókra. Ügyeleti hírek keddről.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Parkoló autókat veszélyeztetett egy húszméteres fa elszáradt ága Debrecenben, a Kassai úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül, motoros láncfűrésszel távolították el az ágat – tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Kismarján, a Táncsics Mihály utcában egy ház tetőszerkezete füstölt, emiatt riasztották a létavértesi önkormányzati tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkozott be.

Kedd délután ötszáz négyzetméteren égett kukoricatábla Nagykereki külterületén. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Egy körözöttet fogtak kedden

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset, írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában