Hírösszefoglaló

2021.10.29. 08:43

Vasúti baleset és kéménytüzek miatt szirénáztak a tűzoltóautók

A rendőrök két baleset helyszínén intézkedtek és kilenc személyt állítottak elő.

Fotó: Napló-archív

Égett a lerakódott korom egy családi ház mellé épített kazánház kéményében csütörtök délelőtt Nyíracsádon, a Rákóczi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotróval és kéziszerszámok segítségével eltávolították az izzó részeket.

Vonat elé hajtott egy autó Debrecenben, a Nagycsere tanya vasútállomásnál csütörtök kora délután. A városi hivatásos tűzoltók a területet biztosították. A vonaton és a személyautóban utazók sem sérültek meg.

Hatszáz négyzetméteren égett a tarló Hajdúnánás közelében, az M3-as autópálya mellett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók a területet gyalogosan tudták megközelíteni, majd ott kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Este riasztották a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat, mert egy családi ház kéményében nagy mennyiségű korom izzott Bökönyben, az Árpád utcában. Az egységek kézi szerszámokkal avatkoztak be – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 1 személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 9 személyt állítottak elő, ebből 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 1 esetben történt – összegezte honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában