kemény „randevú”

2021.10.03. 20:28

Üzengetés és fenyegetés előzte meg a szurkolói balhét – megszólaltak a debreceni ultrák

A DVSC szurkolói szerint az esemény tervezett volt, csak épp nem abban a formában, ahogy végül lezajlott.

Fotó: Ultras Debrecen 1994 / Facebook

Ahogy arról olvasói jelzés alapján mi is beszámoltunk, a szombat esti Loki-meccs előtt szurkolók verekedtek a Kartács utcánál. Az összecsapás során petárdák robbantak, járművek sérültek meg. Tizenöt drukkert előállítottak, többek azonosítása és felkutatása jelenleg is tart.

Az Ultras Debrecen nemrég Facebook-bejegyzésben összegezte az eseményeket, amelyet itt teljes egészében közlünk:

„A tegnapi nap margójára. Hosszú hetek és hónapok óta tartó fehérvári üzengetés és fenyegetések után felajánlottunk egy meccs előtti találkozót a természetben, ami nem a mi hibánkból, de sajnos meghiúsult. Csalódottan fogadtuk a döntésüket, de a sorsnak hála mégis sikerült a randevút megejteni, sajnos egy zsúfolt, lakott területen. A fehérvári különítmény a buszról leszállva azonnal könnygázzal kezdett, majd viperák és más eszközök segítségével indultak a csatába. Közel 5 perc matek után a rendőrség megjelenése vetett véget a mókának. Köszönjük a fehérvári korrektséget! A nyugat Nyíregye.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában