Hírösszefoglaló

2021.10.26. 08:26

Túlélte a balesetet a kocsi alá szorult ló Hajdúnánáson

A karambol következtében a lovaskocsi és a személyautó is felborult.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Leszakadt egy teherautó vontatmánya hétfő reggel a 33-as számú főúton, Nagyhegyes közelében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A beavatkozás idején félpályás útzár volt érvényben.

Meghasadt egy fatörzs hétfő reggel Debrecenben, a Rigó utcában. A városi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a növényt, amely a gyalogosokat és a gépjármű-forgalmat is veszélyeztette.

Összeütközött két személyautó hétfő délelőtt Debrecenben, a Vágóhíd utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket.

Ezerötszáz négyzetméteres területen égett az avar hétfő délután a 4-es számú főút mellett, Püspökladány közelében. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet.

Lovaskocsi ütközött személyautóval a hétfő kora esti órákban Hajdúnánáson, a Nyíregyházi utcában. Az ütközés következtében a személygépkocsi és a lovaskocsi is felborult, a ló az autó alá szorult. A helyszínre a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű kerekeire állítását követően elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított. Az állat szerencsésen túlélte a balesetet – tudtuk meg a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jogtanácsosától.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül 1 könnyű, 1 pedig súlyos sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 8 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában