ügyeleti hírek

2021.10.21. 08:09

Leszakadt felsővezeték, kigyulladt autó, égő kukoricatároló: ez történt szerdán

Fotó: Tóth Imre

Fotó: TOTH IMRE

Egy teherautó elszakította a vasúti felsővezetéket, mind a két sínpár felett Hajdúszoboszlón, a Szováti úton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik a területet biztosították, amíg a MÁV szakemberei az áramtalanítást elvégezték.

Debrecenben, a Faraktár és Hétvezér utca kereszteződésében egy autó kigyulladt tegnap. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, majd egy vízsugárral megfékezték a lángokat. Az autóban utazók időben el tudták hagyni a járművet, így nem sérült meg senki.

Learatott kukoricatarló égett foltokban szerdán Egyeken, a Tiszaszőlő utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, egy személyt pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában