Hírösszefoglaló

2021.10.13. 08:52

Kigyulladt egy autó és egy családi ház tetőtere

Hajdúnánáson karambolhoz, Berettyóújfalu közelében egy árokba sodródott autóhoz riasztották a tűzoltókat.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Összeütközött két személyautó tegnap reggel Hajdúnánáson, a Polgári és az Árpád utca kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az a járműveket. Az egyik jármű utasát a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kigyulladt egy kisteherautó motortere a kedd reggeli órákban Görbeházán, a Böszörményi utcában. A tüzet az ott tartózkodók egy porral oltó készülékkel még a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. A tűzoltók elvégezték a jármű átvizsgálását.

Lesodródott az útról, majd a szántóföldön állt meg egy személygépkocsi tegnap kora délután Berettyóújfalu és Szentpéterszeg között. A helyszínre a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a sérült járművet. Az autóban öten utaztak, akik közül a mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Tűz keletkezett egy családi ház tetőterében tegnap késő este Vámospércsen, a Temető utcában. A tüzet a tulajdonos eloltotta. A helyszínre érkező debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a tetőszerkezetet hőkamera segítségével. A házban hárman élnek életvitelszerűen, akik az eset miatt lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonoknál töltötték az éjszakát – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jogtanácsosa.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, ebből 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában