Hírösszefoglaló

2021.10.15. 09:16

Két autó is villanyoszlopnak csapódott csütörtökön

Az egyik baleset helyszínén ötven háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Összeütközött két személygépjármű Hajdúhadház és Hajdúböszörmény között csütörtökön kora reggel a 4-es számú főúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó csütörtökön reggel Hajdúdorogon, a Kurucz utcában. Az ütközés következtében a villanyoszlop az úttestre dőlt. A helyszínre a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik feszültségmentesítették a járművet. Az eset miatt ötven háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás.

Berettyóújfaluban, a Kádár Vitéz utcában is közvilágítást ellátó villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a csütörtök déli órákban. A helyszínre a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték az jármű áramtalanítását. A mentőszolgálat az autó sofőrjét kórházba szállította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jogtanácsosa.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, 1 külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában