Hírösszefoglaló

2021.10.09. 09:28

Hat vízsugárral küzdötték le a lángokat Pocsajon – fotókkal

Tűz keletkezett egy vegyesboltban, amely szerencsére zárva tartott a vészhelyzet idején.

Fotó: olvasói felvétel / Szőllősi Roland

Kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat pénteken. Egy nagy méretű fa dőlt az úttestre és akadályozta a közúti forgalmat Nyíracsád és Nyírlugos között, ahol a nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. A debreceni egységeknek a Diószegi úton, a Thury András utcában és a Izsó utcában kellett eltávolítani a lehasadt ágakat és a kidőlt fákat.

Teljes terjedelmében lángolt egy fészer Nádudvar közelében, a tűz az aljnövényzetre is átterjedt. A vészhelyzetet végül a püspökladányi hivatásos tűzoltók szüntették meg három vízsugár segítségével.

Kigyulladt egy vegyesbolt péntek délután Pocsajon, a Piac utcában. A debreceni és a berettyóújfalui hivatásos, valamint a létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, ahol összesen hat vízsugárral határolták körbe az épületet és oltották a lángokat. A bolt a tűz keletkezésekor zárva volt, így nem sérült meg senki.

Kétezer négyzetméteren égett a száraz avar Komádiban, a Darányi Ignác utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 4 személyt állítottak elő. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában