Sziréna

2021.10.22. 08:57

Hallhatta a csattanást a cserbenhagyással gyanúsított görbeházi sofőr

Figyelmetlenségből hajthatott át a szemközti forgalmi sávba.

Fotó: police.hu

Egy férfi tehergépkocsijával közlekedett a 3316-os úton szeptember 6-án, 7 óra körül. A sofőr a járművel Balmazújváros irányából Nagyhegyes felé haladt, amikor figyelmetlensége miatt áttért a szemközti forgalmi sávba és az autó visszapillantó tükrével nekiütközött egy másik gépkocsinak. Bár a görbeházi lakos hallotta a csattanást, de a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott egyenesen Törökszentmiklósra. A baleset során személyi sérülés nem történt – derül ki a nyomozás adataiból.

Fotó: police.hu

A hajdúszoboszlói rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és a beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosították a járművezetőt. A férfit másnap cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett – számolt be a police.hu.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában