a rendőrök segítettek

2021.09.07. 14:40

Nem mindennapi előzményeket követően jött a világra a kis Karina

Készenléti rendőrök segítettek időben bejutni a kórházba egy debreceni kismamának.

A Készenléti Rendőrség debreceni osztályának szolgálatot teljesítő munkatársaitól kért segítséget egy férfi szombaton, mert várandós feleségénél megindult a szülés és nem értek volna be időben a kórházba – olvasható a police.hu-n. A Napló elérte a szerencsés családanyát.

Segítőkész rendőrök

Kerekes-Nagy Fanni férjével az albérletükhöz közeli Gourmet fesztiválra indult, amikor az első fájások érkeztek. Mint mondta, úgy voltak vele, még minimum pár napjuk, de akár egy hetük is van a szülésig, így nem lehet gond.

– A 39. hetet töltöttem szombaton, amikor elindultunk a fesztiválra. Sajnos a fájások egyre jobban erősödtek, este hatkor pedig elfolyt a magzatvizem. A férjem látta, hogy nem tudok elgyalogolni a klinikára a fájások miatt, és segítséget kért két közelben lévő rendőrtől, akik azonnal leintettek nekünk egy rendőrfurgont. Ezúton is hálás vagyok nekik – hangsúlyozta. A pár egy csapat készenléti rendőr társaságában, megkülönböztető jelzést használva érkezett a szülészetre, ahol az édesanya egészséges kislánynak adott életet. Egy biztos, az újszülött Karina jó néhány családi ünnepség alkalmával meg fogja még hallgatni születésének nem mindennapi előzményeit.

PSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában