Ügyeleti hírek

2021.09.25. 09:03

Beszorult három ember egy debreceni bevásárlóközpont liftjébe

Nem sokkal később családi ház teraszának csapódott egy autó.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Beszorult négy ember a Csapó utcai bevásárlóközpont liftjébe tegnap dél körül Debrecenben. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a helyszínen tartózkodó műszaki szakemberekkel közösen kiszabadították a felvonó utasait.

Kerítésnek hajtott, majd egy családi ház teraszának ütközött egy személygépkocsi pénteken kora délután Debrecenben a Hullám utcában. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze tegnap délután az M3-as autópályán, Görbeháza közelében. A helyszínen a hajdúnánási hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek áramtalanítását.

Ötszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet pénteken délután Nyírmihálydiban, a Nádlós utca végében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kidőlt egy kiszáradt fenyőfa, majd ráborult a közelében levő fűzfára tegnap délután Bakonszegen, a Hunyadi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével, kézi erővel szüntették meg a veszélyt.

Öt hektáron foltokban égett a száraz aljnövényzet tegnap délután Egyeken, a 33-as számú főút közelében. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres lemez falú melléképület szombaton este Debrecenben, a Szikigyakor tanyán. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik négy vízsugárral eloltották a tüzet. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Nádas égett Egyek közelében pénteken este. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a száz négyzetméteren égő növényzetet – értesítette portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában