Egy elveszett telefonnal kezdődött

2021.09.30. 11:43

Autórongálás Debrecenben: lezárta az ügyet a rendőrség

A gyanú szerint a 27 éves férfi négy gépkocsin vezette le a felgyülemlett feszültségét Debrecenben.

A rendőrségre augusztus 1-jén 23 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy parkoló autókat rongál egy férfi Debrecenben. Az egyenruhások még a helyszínen elszámoltatták és igazoltatták a helyi lakost, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu

Gyanúsítotti kihallgatásán a 27 éves férfi részletes beismerő vallomást tett és elmondta a nyomozóknak, hogy szórakozásból tartott haza, amikor észrevette, hogy elhagyta a mobiltelefonját. Ettől annyira dühbe jött, hogy három útjába eső autónak letörte a visszapillantóját, majd az egyik földön heverő alkatrészt még egy negyedik gépkocsinak is nekidobta – írja a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a gyanúsítottal szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában