balesetet szenvedett

2021.08.21. 10:56

Halmozhatta a jogsértéseket az autóval ütköző motoros

A gyanú szerint a férfi ittasan, vezetéstől eltiltva szenvedett balesetet Hajdúbagoson. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy rendszám nélküli motorral, bukósisak és jogosítvány nélkül közlekedett Hajdúbagos belterületén 2021. július 16-án 20 óra körül. A Dankó Pista utca – Nagy utca kereszteződésében összeütközött egy autóval és súlyos sérüléseket szenvedett – olvasható a rendőrség közleményében.

Fotó: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. Az ellenőrzés során kiderült az is, hogy a hajdúbagosi lakost 2021. december 15-ig a vezetéstől eltiltották, továbbá az általa vezetett motoron nincs érvényes kötelező felelősségbiztosítás sem. A 29 éves férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Beismerő vallomást tett.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában