Hírösszefoglaló

2021.08.19. 11:08

Füstölő autót, lángoló garázst oltottak szerdán

Favágáshoz és balesethez is vonultak a megyei katasztrófavédelem egységei.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Lesodródott az útról és az árokban állt meg egy autó tegnap reggel Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcában. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást.

Letörtek egy huszonöt méteres fa ágai Hajdúszoboszlón, a Tessedik Sámuel utcában. A városi hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át eltávolították a faágakat.

Kigyulladt egy családi ház mellé épített garázs szerda délután Debrecenben, a Kosztolányi Dezső utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a tűzből kihoztak egy gázpalackot és ezzel párhuzamosan két vízsugárral oltották a lángokat.

Lehasadt egy nagy méretű kőrisfa több ága Balmazújvároson, a Kossuth téren. A helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy kosaras emelőn át kézi erővel eltávolították az ágakat.

Füstölt egy autó szerda délután Hosszúpályiban, az Ibolya utcában, ahová a létavértesi önkormányzati és konyári önkéntes tűzoltók vonultak. A katasztrófavédelem munkatársai egy vízsugárral avatkoztak be.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – adta hírül honlapján a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában