összefoglaló

2021.08.18. 08:50

Avartűzhöz és leszakadt faágakhoz riasztották a megyei tűzoltókat

De a nyíradonyi egyenruhásoknak egy lángoló kanapéhoz is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek keddről.

Fotó: megyei katasztrófavédelem

Vámospércsen, az Orgona utcában egy tizenöt méteres fűzfa egyik ága egy melléképületre hasadt, emiatt riasztották kedden a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység dugólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel távolította el az ágat – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem.

Fotó: megyei katasztrófavédelem

Balmazújvároson, a Semsey Andor utcában egy nagyméretű fa ága lehasadt. Az esethez a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrésszel vágták el az ágat.

Ötven négyzetméteren égett a száraz avar Gáborjánban, az Ady Endre utca végében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy lakatlan családi ház oldalfalához támasztott kanapé égett kedden késő este Nyírmihálydiban, a Gelsi úton. A tűzhöz a nyíradonyi hivatásos és szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Rendőrség: tizenhárom előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – tette közzé a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, akik közül egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában