Hírösszefoglaló

2021.07.25. 13:35

Nyolc autót zúzott össze egy ittas férfi Debrecenben

Nem volt érvényes vezetői engedélye.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Egy kerékpárost előzve lesodródott az útról és felborult egy Hajdúböszörményből Balmazújváros irányába tartó magyar forgalmi rendszámú, pótkocsival közlekedő bálaszállító traktor szombat reggel. A hivatásos tűzoltók eltávolították az útról a forgalmi akadályt képező tehergépjárművet.

Teljes terjedelmében égett egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Mikepércsen, a Jókai utcában. Az otthon tartózkodók elhagyták az épületet. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Elektromos doboz égett egy családi ház szobájában Hajdúsámsonban, az Alkotmány utcában. A debreceni tűzoltók porral oltót használtak a lángok megfékezésére.

Szabadtéri tűzhöz többször is riasztották a tűzoltókat szombaton.

Szombaton több esetben riasztották a tűzoltókat szabadtéri tűzhöz. Ebesen, a Hunyadi majorban körülbelül fél hektáron, Püspökladányban, a Keleti soron, a 3-as tó területén megközelítőleg ötven négyzetméteren, Debrecenben, a Határ úton fél hektáron égett a száraz gaz és avar. A hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral avatkoztak be a lángok megfékezésére.

Hajdúszoboszlón az Erdő dűlőre vonultak a hivatásos tűzoltók, ahol egy vízelvezető árokba csúszott személygépjármű áramtalanítását kellett elvégezni – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ittasan, jogsi nélkül tört-zúzott

Összesen nyolc személygépkocsit tört össze járművével az a férfi, aki július 24-én, szombaton 18 óra körül ittasan, vezetői engedély nélkül közlekedett Debrecenben az István úton, a szervizúton. A debreceni rendőrök a 22 éves férfit elfogták és előállították a kapitányságra. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult – derült ki a police.hu közleményéből.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 4 pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt – összegezte honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában