Felhívás

2021.07.15. 10:50

Lopott táskával szállt le a buszról, keresik a rendőrök

A hajdúhadházi rendőrök a felvételen látható férfi azonosításában kérik a lakosság segítségét.

Fotó: YouTube / PoliceHungary

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint június 24-én 9 óra és 9 óra 36 perc között egy Hajdúböszörmény és Téglás között közlekedő buszon eltulajdonítottak egy táskát. Még aznap, 18 óra 45 perc körül a felvételen látható fiatal férfi a hajdúböszörményi buszállomás büféjének pultján hagyta a táskát, amiből kizárólag a benne lévő készpénz hiányzott.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon (Hajdúhadház, Bocskai tér 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában