kedves meglepetés

2021.07.04. 12:08

A város nevében, tánccal köszönték meg a tűzoltók munkáját

A Debreceni Sportélet szervezésében a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület táncosai flashmobbal kedveskedtek a katasztrófavédelem munkatársainak.

A lánglovagok mit sem tudtak arról, hogy tánccal lepik meg őket szerda délelőtt, éppen gyakorlatot tartottak, amikor megérkeztek a táncosok a debreceni laktanyába. Egyszer csak zenére lettek figyelmesek a tűzoltók, a kapun kilépve a csoport és egy Köszönjük a munkátokat! feliratú molinó fogadta őket, majd kezdetét vette a villámcsődület.

– A főszerkesztőnk, Zubák Tibor bízott meg ezzel a feladattal. Tavaly volt egy közös, debreceni médiás köszöntés a mentőállomáson és a rendőrkapitányságon dolgozóknak, ugyanettől a céltól vezérelve gondoltuk, hogy meglepjük a katasztrófavédelem munkatársait – beszélt a meglepetés tánc indíttatásáról a Naplónak Urbán Ádám, a flashmob lebonyolítója.

Fotó: Molnár Péter

Hozzátette: – Szerettük volna kvázi a város nevében megköszönni a tűzoltók helytállását, különösen ebben a vészterhes időszakban. Az egész titokban zajlott, Papp-Kunkli Nórán, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjén kívül senki nem tudott róla a laktanyában. Sajnos nem sikerült annyi tűzoltónak előadni, mint szerettük volna, mert két egység is éppen bevetésen volt – mondta Urbán Ádám, hozzáfűzte, így is sikerült mosolyt csalniuk a megmozdulással a lánglovagok arcára, egy kis színt vittek az egyáltalán nem szürke hétköznapjaikba.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában