látta valaki?

2021.06.14. 14:12

A május végi derecskei buszbaleset szemtanúit keresi a rendőrség

A karambolban ketten sérültek meg.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Mint az a police.hu-n olvasható, a rendelkezésre álló adatok szerint május 28-án 17 óra 10 perc körül egy férfi közlekedett az általa vezetett autóbusszal a 47-es számú főúton, Derecske belterületén Debrecen irányába. A sofőr későn vette észre, hogy egy előtte haladó személyautó a Szabadság utca felé lekanyarodik, ezért hátulról nekiütközött. A balesetben ketten könnyű sérüléseket szenvedtek, ők a buszon utaztak.

Fotó: police.hu

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta az esetet, jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Berettyóújfalu, Kossuth utca 17-19. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket és a bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában