Sziréna

2021.05.03. 11:25

Meggyfa okozott riadalmat Hajdúböszörményben

Egy halálos baleset volt a hétvégén a megyében.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedett. Egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét, míg két baleset könnyű sérüléssel végződött – ismertette a rendőrség. A rendőrök 11 személyt fogtak el, ebből nyolc embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, két külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt. Összesen 22 személyt állítottak elő, ebből 12 embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt; biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

Dőltek a fák

Egy meggyfa dőlt az úttestre az Erdély utcában, Hajdúböszörményben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt. Egy tíz méteres kiszáradt fa dőlt az úttestre Ebes külterületén vasárnap délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel megszüntették a forgalmi akadályt – tudatta a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában