beismerő vallomást tett

2021.04.19. 10:16

Trükközhetett a rendszámmal, gyanúsítottként hallgatták ki

A férfi egy forgalomból kivont jármű rendszámát tette fel az autójára. A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: illusztráció / police.hu

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsijával közlekedett Hajdúnánás belterületén 2021. március 30-án, amikor megállították a rendőrök – írja a police.hu.

Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a forgalomból kivont autón lévő hatósági jelzések egy másik – szintén forgalomból kivont – járműhöz tartoznak, ezért a sofőrt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Az 51 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában