Lezárt ügy

2021.04.24. 09:00

Hajdúbagosi póznadöntés: beismerő vallomást tett a sofőr

Azt mondta, csak kocsikázni akart, de az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála – tájékoztatott a rendőrség.

Fotó: police.hu

Villanyoszlopnak ütközött egy autó a hajdúbagosi Dankó Pista utcában – érkezett a bejelentés a rendőrségre 2020. december 19-én reggel. Az egyenruhások a jelzést követően a helyszínre mentek, de már csak egy összetört gépkocsi és egy kitört oszlop látványa fogadta őket – írja a police.hu.

A rendőrök adatot gyűjtöttek és nem sokkal később már egy helyi ingatlannál csengettek. Elszámoltatták a jármű tulajdonosát, aki többszöri kérdésükre elismerte, hogy ő vezette az autót. Mivel a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért őt elfogták és előállították. A nyomozók a 37 éves férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy ő csak kocsikázni akart egy kicsit, különösebb úti célja nem volt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában