vizsgálják az ügyet

2021.04.09. 16:00

Cigarettát csempésztek légi úton?

Komoly illegális cigarettaszállítmányt füleltek le Debrecenben négy lengyel kamionban a pénzügyőrök a napokban – értesült a Cívishír.

Fotó: Debrecen Airport

Nem hivatalos információink szerint a szállítmány egy orosz teherszállító repülőgépen érkezhetett a cívisvárosba március második felében. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kommunikációs Főosztálya érdeklődésünket azzal hárította el, hogy folyamatban lévő ügyről nem hozhatnak nyilvánosságra részleteket. Úgy tudjuk, a cigarettát egy orosz légitársaság által üzemeltetett Boeing 757-200-as repülőgépről rakhatták át a kamionokba. Kerestük a repülőteret, ahol elmondták: az általunk kérdezett légi jármű helyi idő szerint reggel landolt, és Dubajból repült Debrecenbe. A szállítmányról, arról, hogy végeztek-e árukirakodást itt, valamint hová ment tovább a gép, nem adtak tájékoztatást, mondván, az nem tartozik a hatáskörükbe – írja a Cívishír.

R.L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában