Videókon az elfogás

2021.04.20. 13:58

250 millió forint értékű drogot foglaltak le Debrecenben és Tégláson

Hat embert vettek őrizetbe.

Forrás: Police.hu

Bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt három debreceni és három téglási lakossal – köztük egy nővel – szemben folytat büntetőeljárást a rendőrség. A nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársaival, a hajdú-bihari és a debreceni egyenruhásokkal együttműködve, közel 100 fős létszámmal április 15-én hat helyszínen hajtottak végre rendőri intézkedéseket, elfogásokat és kutatásokat.

Fotó: Police.hu

A debreceni és téglási banda tagjainak lakásain tartott kutatás során összesen 80 kilogramm zöld kábítószergyanús növényi származékot és közel 3,5 kilogramm fehér kábítószergyanús port foglaltak le, melyek feketepiaci értéke összességében 250 millió forint.

Fotó: Police.hu

A nyomozók találtak még marihuána termesztéséhez szükséges eszközöket (edényeket, villamossági berendezéseket, ventilátorokat, szűrőbetéteket, szárítótálcákat, termosztátokat, nedvességmérőket), továbbá mobiltelefonokat, SIM kártyákat, kültéri kamerafelvételeket rögzítő külső merevlemezt, valamint készpénzt, melyeket szintén lefoglaltak – közölte a police.hu.

A bűnbanda tagjait a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában