Sziréna

2021.03.05. 08:58

Nem sikerült a lopás, fennakadt a kerítésen a zsákmány

Pórul járt és üres kézzel távozott a peches tolvaj Berettyóújfaluban.

Fotó: police.hu

Egy férfi arról értesítette a rendőrséget 2021. január 5-én 21 óra körül, hogy betörtek a berettyóújfalui, Puskin utcai házába. A bejelentő megzavarta a hívatlan látogatót, aki ezt követően üres kézzel menekült a helyszínről – adta hírül a police.hu.

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket; egy kerékpárt találtak a kerítésen fennakadva. A rendőrök gyors adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A csökmői lakost előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy ő csak haza akart menni a biciklivel.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában