fotókkal

2021.02.07. 07:52

Tehervonattal ütközött egy autó késő este Debrecenben, egy ember életét vesztette

A baleset a Sámsoni úti átjáróban történt.

Fotó: Kiss Annamarie

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó Debrecenben, a Sámsoni úti vasúti átjáróban a sínekre hajtott, és ott összeütközött egy teherszállító vonattal szombat este 22 óra 40 perc körül. A balesetben a személyautó vezetője sérült, tudatta közleményben a megyei rendőr-főkapitányság.

– A helyszínre azonnal riasztottuk a debreceni rohamkocsit és a közelben lévő három mentőegységet. A baleset következtében egy fiatal férfi sérült meg, akit bajtársaim súlyos-életveszélyes sérülések miatt láttak el. Emelt szintű ellátás után válságos állapotban szállítottuk be a traumatológiai centrumba – közölte a mentőszolgálat lapunkkal.

Információink szerint a balesetben megsérült férfi kórházba szállítását követően életét vesztette.

A katasztrófavédelem híradása szerint a balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították az autót, és a műszaki mentésben segédkeztek. Vasárnap reggeli közleményükben hozzátették: a beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az eset a vasúti közlekedésben nem okozott fennakadást, a mentés idején a forgalom lassított sebességgel haladt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában