tragédia az átjáróban

2021.02.08. 11:08

Értetlenül állnak a történtek előtt: megszólalt a Sámsoni úti halálos baleset áldozatának főnöke

A rendőrség szerint a tilos jelzés ellenére, a leengedett félsorompót megkerülve hajtott az átjáróba.

Fotó: Napló-archív

Egy taxisként dolgozó harmincnyolc éves férfi vesztette életét szombaton későn este Debrecenben. Autójával tehervonattal ütközött a Sámsoni úti vasúti átjáróban, majd a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A témával kapcsolatban felkerestük a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik megkeresésünkre közölték: a baleset helyszínén biztosított volt a vasúti átjáró (félsorompóval kiegészített fénysorompó volt kihelyezve). A rendőrség rendelkezésére álló adatok alapján a személygépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére, a leengedett félsorompót megkerülve hajtott az átjáróba.

Megtudtuk, a mozdonyvezető észlelte az autóst, de már nem volt lehetősége megállni.

A harmincas évei végén járó férfinak nem volt saját családja, Tisza Tibor, a Főnix-Intertaxi Kft. tulajdonos ügyvezetője a Naplónak elárulta, jól dolgozó, tisztelettudó emberként ismerték meg a baleset áldozatát. Édesanyjáról többször beszélt, de azt nem tudják, volt-e párkapcsolata. A tragédia napján nem volt szolgálatban, ő sem, és a kollégák sem tudják, mi vezethetett a szerencsétlenséghez. Három éve dolgozott taxisként, aki becsülettel végezte a munkáját, értetlenül és megrendülten állnak a történtek előtt.

NE

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tehervonattal-utkozott-egy-auto-keso-este-debrecenben-4978807/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában