Felhívás

2021.01.06. 09:40

Ki látta ezt a kamaszlányt?

A püspökladányi rendőrök a lakosság segítségét kérik Perei Alexandra eltűnése ügyében.

Fotó: Shutterstock / police.hu

A Püspökladányi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 13 éves lány eltűnése miatt, aki 2020. szeptember 25-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, s azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Feltételezett tartózkodási helye Pilis – tette közzé a police.hu.

Perei Alexandra | Fotó: police.hu

Perei Alexandra körülbelül 160 centiméter magas, 60 kilogramm, sötétbarna, derékig érő haja és barna színű szeme van. Eltűnésekor sárga színű kabátot és fekete latex nadrágot viselt.

Amint arról tegnap beszámoltunk, a püspökladányi rendőrök ezzel párhuzamosan egy másik fiatal lány eltűnése miatt is eljárást folytatnak.

Tóth Diána Róza | Fotó: police.hu

A 14 éves Tóth Diána Róza körülbelül 165 centiméter magas, 60 kilogramm, sportos testalkatú, szőke derékig érő haja, barna színű szeme van. Eltűnésekor piros színű kabátot, világoskék farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 16-án, a reggeli órákban püspökladányi lakcíméről ismeretlen helyre távozott.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható lányokat felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Püspökladányi Rendőrkapitányságon (Püspökladány, Baross u. 2. szám) vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában