Felhívás

2021.01.12. 17:55

Egy tizenöt éves lányt keresnek a hajdúhadházi rendőrök

A lakosság segítségét kérik Harangi Noémi eltűnésének ügyében.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Harangi Noémi eltűnése miatt.

Harangi Noémi | Fotó: Napló-archív

A 15 éves lány 2021. január 11-én fülöpi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A fiatal lány felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre – tette közzé a police.hu.

Harangi Noémi körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú. Eltűnésekor kék színű kabátot, fekete nadrágot, egy világoskék fülvédőt, valamint egy fekete sporttáskát viselt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon (Hajdúhadház, Bocskai tér 4. szám) vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában