ügyészségen az akta

2021.01.27. 08:40

A nyomozás adatai: kidöntötte az oszlopot, az autót otthagyta és hazament

A polgári rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrse jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 26 éves férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított az egyik ismerősét látogatta meg 2020. november 27-én este, amikor – annak beleegyezése nélkül – magához vette az utcán parkoló autó kulcsát, majd azzal elhajtott – írja a police.hu.

A sofőr a járművel nem jutott messzire, mivel Polgár, Árpád utcában lesodródott az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött. A férfi, miután kidöntötte az oszlopot, az autót otthagyta és hazament.

A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, és gyors adatgyűjtést követően a lakcímén elfogták a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a gépkocsi vezetőjét előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Beismerő vallomást tett.

A hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában