Sziréna

2020.12.08. 11:26

Pénztárcalopás miatt kapcsoltak le egy tinédzsert Debrecenben – videó

Egy nap alatt kézre kerítették azt a fiatal fiút, aki ellopott egy boltban felejtett pénztárcát Debrecenben – közölte a rendőrség.

A rendőrségre 2020. december 6-án érkezett bejelentés arról, hogy egy debreceni üzletből eltulajdonítottak egy pénztárcát. A rendőrök adatgyűjtés végeztek és hamar azonosítottak egy nyírábrányi fiatalt, aki a gyanú szerint elkövethette a bűncselekményt. A 16 éves fiút a körzeti megbízottak egy nappal később felismerték és elfogták a cívisvárosban. Elszámoltatása során az is kiderült, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, ezért gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a nyomozók – írja a police.hu.

A fiú beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a boltban észrevett egy pulton felejtett pénztárcát, megvárta míg az eladó nem figyel, majd gyorsan a zsebébe rejtette.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a fiatalkorúval szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában