példaértékű teljesítmény

2020.12.15. 11:46

Megválasztották az év megyei iskolarendőrét

Kovács Mihály rendőr százados, a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársa nyerte el a címet.

Fotó: police.hu

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által 2008. szeptember 1-jén indított „Az iskola rendőre” program célja a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, közlekedési ismereteik bővítése, a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítése, megszüntetése. A bizottság több éve jutalmazza azokat a rendőröket, akik a programban példaértékű munkát végeznek – olvasható a police.hu-n.

Az év iskolarendőre díjat dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes megbízásából december 15-én dr. Lingvay Csaba rendőr ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adta át Kovács Mihály rendőr századosnak.

Fotó: police.hu

Bacsó Attila rendőr alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának osztályvezetője, valamint Suba István rendőr százados és Czibere Nóra rendvédelmi alkalmazott a Közlekedik a család vetélkedő lebonyolításában és szervezésében nyújtott kiemelkedő munkájukért kaptak elismerést a rendőrfőkapitány-helyettestől.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában