Sziréna

2020.12.10. 09:49

Cserbenhagyással gyanúsít egy férfit a püspökladányi rendőrség

Az egyenruhásokat a vétlen sofőr értesítette a balesetről.

????????????????????????????????????

Fotó: police.hu

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2020. október 18-án 18 óra 30 perc körül arról, hogy az autójában ülve éppen a püspökladányi Bánomkert utcában várakozott, amikor a járműbe belehajtott egy másik gépkocsi, amely ezután megállás nélkül elhajtott. Az egyenruhások a bejelentést követően a helyszínre mentek és adatot gyűjtöttek, amely eredményeként rövid időn belül a látókörükbe került egy helyi lakos – írja a police.hu.

A rendőrök a férfi lakcímén megjelenve egy megrongálódott személygépkocsit találtak az udvaron. A feltételezett elkövetőt ezt követően előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett. Az eljárás során kiderült az is, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, valamint a járműve ki volt vonva a forgalomból.

Fotó: police.hu

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában