Sziréna

2020.12.05. 10:01

Beismerő vallomást tett a püspökladányi cserbenhagyás gyanúsítottja

Azt is elismerte, hogy korábban eltiltották a vezetéstől, a nemrég vásárolt autója pedig még nem volt forgalomba helyezve.

Fotó: police.hu

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi férfival szemben – adta hírül a police.hu.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított személyautójával 2020. október 18-án 18 óra 30 perc körül Püspökladányban közlekedett, amikor nekiütközött egy, a forgalomirányító készülék tilos jelzésénél várakozó autó hátuljának, majd elhagyta a helyszínt. Nem állt meg, és nem győződött meg arról, hogy a balesetben történt-e személyi sérülés. A 39 éves férfit nem sokkal később otthonában fogták el a rendőrök. Gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. Elmondta, úgy ült volán mögé, hogy a vezetéstől korábban eltiltották, illetve autója, amit nem rég vásárolt, nem volt átíratva és forgalomba helyezve.

Fotó: police.hu

A Püspökladányi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában