felhívás

2020.12.16. 13:17

Baleset a Mester utcában: szemtanúkat keres a rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A rendelkezésre álló adatok szerint egy tehergépkocsi közlekedett Debrecenben, a Mester utcában 2020. október 31-én 11 óra 30 perc körül. A sofőr, amikor járműjével a Pesti utcára kanyarodott, nekiütközött egy helyi járatú autóbusznak, majd elhajtott a helyszínről – olvasható a rendőrség felhívásában.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri – elsősorban a busz utasait –, hogy aki a balesetet látta, illetve annak bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában