hamar elkapták

2020.11.28. 09:08

Szerszámkészletet lopott a gyanúsított, hamar túladott rajta

A hajdúnánási rendőrök hat nap alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint nagy értékű szerszámkészleteket lopott.

Fotó: police.hu

A rendőrségen 2020. november 21-én tett feljelentést egy hajdúnánási férfi arról, hogy valaki betört a garázsába és több szerszámkészletét is eltulajdonította. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és hamar a látókörükbe került egy helyi 17 éves fiú, akinek a gyanú szerint köze lehetett a bűncselekmény elkövetéséhez. Az ügy felderítése során az is kiderült, hogy a fiatal a lopást követően hamar továbbértékesítette zsákmányát egyik ismerősének. A 27 éves, ugyancsak helyi férfi tudta, hogy a szerszámok lopottak, de ettől függetlenül megvásárolta azokat – írja a police.hu.

A nyomozók 2020. november 27-én mindkettőjüket elállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 27 éves férfi otthonát átkutatták, és megtalálták, majd lefoglalták a szerszámkészleteket, amiket így később hiánytalanul tudtak visszaadni a sértettnek.

Fotó: police.hu

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a 17 éves gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, míg vásárlójának orgazdaság vétség miatt kell felelnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában