lezárt nyomozás

2020.11.19. 10:57

Egy telefon mentette meg a lövedéktől a nánási férfi lábát

A gyanú szerint két férfi egy korábbi nézeteltérését akarta rendezni, azonban a vita közben előkerült egy légpuska is. A hajdúnánási rendőrök befejezték a nyomozást.

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2020. július 5-én éjjel érkezett bejelentés arról, hogy egy hajdúnánási ingatlan előtt két férfi hangosan vitatkozik egymással. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és elszámoltatták őket. Mint kiderült, a két helyi lakos egy korábbi vitájuk végére akart pontot tenni. A 32 éves férfi megjelent 44 éves haragosa házánál és a kerítésen keresztül kiabálni kezdtek. Kis idő elteltével azonban az idősebb férfi bement a házába és egy légpuskával a kezében jött ki, majd rácélzott vitapartnerére és elsütötte a fegyvert. A férfi combját eltalálta, viszont a zsebében lévő telefonja megállította a lövedéket. A bűncselekmény elkövetése során senki nem sérült meg – közölte a rendőrség.

A nyomozók a 44 éves férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában