kék hírek

2020.10.09. 11:54

Bokorba dugták az ellopott babakocsit Hajdúböszörményben

Egy nap sem telt el a bejelentéstől az előállításig.

Fotó: police.hu

A police.hu-n megjelent közlemény szerint a helyi önkormányzat közterület-felügyelője értesítette október 8-án a körzeti megbízottakat arról, miszerint egy internetes közösségi oldalon látta, hogy Hajdúböszörmény belvárosában pár nappal korábban elloptak egy babakocsit. Az egyenruhások a hírt hallva azonnal adatot gyűjtöttek, és személyismeretüknek köszönhetően hamar a látókörükbe került egy helyi lakos.

A rendőrök aznap délután már a 62 éves férfi házánál kopogtattak, és elszámoltatták az esettel kapcsolatban. Elmondta, hogy valóban ő tolta el az őrizetlenül hagyott babakocsit. Később ezt egy bokorba rejtette. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, és vele szemben szabálysértési eljárást indítottak. A körzeti megbízottak a babakocsit lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

Fotó: police.hu

Ebben az esetben az érintett csupán egy internetes közösségi oldalon osztotta meg a történteket, de feljelentést nem tett, így a hatóság csak pár nappal később szerzett tudomást az esetről. A helyi rendőrök kérik, hogy aki jogsértés áldozatává válik, személyesen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon (Hajdúböszörmény, Kossuth utca 2. szám) vagy a 112-es segélyhívószámon tegyen bejelentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában