ügyeleti hírek

2020.09.07. 09:59

Malacot mentettek, balesetekhez vonultak a tűzoltók szeptember első vasárnapján

Mozgalmas 24 óra áll az egyenruhások mögött.

Fotó: Nyíradonyi KÖ

Vasárnap hajnalban Létavértesen, a Rákóczi utcán egy autó ütközött két másik parkoló gépkocsinak. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat.

Hajdúnánás külterületén ötszáz négyzetméteren foltokba égett a gaz. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Délután Tépe külterületén, a 47-es számú útról egy autó lesodródott és az árokba borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, áramtalanították a járművet. Személy sérülés nem történt.

Álmosdon, a Csokonai utcában egy autó égett, a létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak. Az egységek egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

Nyíradony-Aradványpusztán vasárnap kora este egy disznó vízóra aknába esett. Esés közben a vízvezetéket eltörte. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vödrökkel és szivattyúval a vizet eltávolították, az állatot pedig erőgép segítségével kiemelték.

Szemét égett Derecskén, a Budai Nagy Antal utcában, a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök öt személyt állítottak elő, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában