Feszültséglevezetés

2020.09.18. 08:54

Embernagyságú lyuk keletkezett az ajtón a szerelmi civakodás után

A debreceni férfinek volt kulcsa, de dühében inkább szétverte az ajtót – közölte a rendőrség.

Fotó: police.hu

Egy debreceni társasház folyosóján dühöngő, kiabáló lakó miatt érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. április 26-án 15 óra 30 perc körül. Az egyenruhások perceken belül a helyszínre érkeztek, és azt tapasztalták, hogy egy férfi ököllel szétverte a saját albérletének ajtaját, méghozzá úgy, hogy gyakorlatilag be lehetett lépni a lakásba a megrongált nyílászárón keresztül. A férfit előállították, majd a nyomozók rongálás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták – olvasható a police.hu oldalon.

A 38 éves helyi lakos elmondta, hogy összeveszett a párjával, majd lement a boltba, és mire visszaért be volt zárva az ajtó.

A férfi beismerte, hogy bár volt nála kulcs, meg sem próbálta használni, ököllel nekiesett a bejárati ajtónak, és addig ütötte, míg akkora lyuk lett rajta, hogy be tudott menni a lakásba.

A Debreceni Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában