happy end lett a sztori vége

2020.08.06. 14:33

Nagy disznóság Hajdú-Biharban: talicskával taxizták házhoz a lopott malacokat

A két fiatal egy sárrétudvari ingatlantól egészen Biharnagybajomig tolta az állatokat, derül ki a police.hu híradásából. Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak, a nyomozók előállították őket.

Fotó: police.hu

Egy sárrétudvari nő tett bejelentést a rendőrségre augusztus 5-én 7 óra körül arról, hogy ellopták két sertését. A nyomozók azonnal a helyszínre mentek, és széleskörű adatgyűjtésüknek köszönhetően még aznap délelőtt azonosították a feltételezett elkövetőket, tudatta közleményben a megyei főkapitányság. A rendőrök – egy biharnagybajomi ingatlanban – elfogták a 13 és 14 éves fiúkat, valamint megtalálták náluk az ellopott sertéseket is. A két fiatalt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, amely során mindketten beismerő vallomást tettek.

Elmondták, hogy az állatokat egy talicska segítségével tolták át egyik községből a másikba.

A bűnügyesek az ellopott állatokat lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást velük szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában