sziréna

2020.08.26. 09:53

Kiraboltak egy trafikot Debrecenben

A bűncselekményt két fiatal férfi követte el a kora reggeli órákban.

Fotó: Matey István

A Hajdú-bihari Napló információi szerint szerdán kora reggel kiraboltak egy dohányboltot Debrecenben, a Dózsa György utcán. A rendőrség által meg nem erősített hírek szerint fegyver is előkerült a trafikban. Lapunk arról értesült, hogy a rablást ketten követték el.

Dolgoznak a rendőrök

Tudósítónk arról számolt be, hogy több rendőrautó is a helyszínen van, ahol még a délelőtti órákban is folyt a helyszínelés, bár a rendőrség egyelőre konkrét tájékoztatást nem tudott adni. A Naplót a szomszédos csemegeüzlet alkalmazottja arról tájékoztatta, tudomása szerint 6 óra 20 perc körül történhetett a bűncselekmény, a helyszínelő rendőröktől azt tudta meg, nem történt személyi sérülés. Azért nem is látta senki az eseményeket, mert nagyon korán történtek, a legtöbb üzlet ilyenkor még nincs nyitva. Amikor nyitáskor szembesültek azzal, hogy a rendőrség már vizsgálja az ügyet a helyszínen, akkorra több más garázsbolt dolgozójával arra jutottak, hogy ezek az egységes garázsajtók nem elég biztonságok, érdemes korszerűsíteni azokat.

Frissítés:

Közleményt adott ki a bűncseleménnyel kapcsolatban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, amelyben megerősítették, miszerint

két fiatal férfi rabolta ki a debreceni dohányboltot.

Mint közölték, a Bűnügyi Osztály rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 26-án 6 óra 30 perc körül egy férfi fegyverrel vagy annak utánzatával a kezében bement egy debreceni dohányboltba, ahol az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. Az eladó a férfinak odaadta a kasszában lévő 50 ezer forintot, aki ezt követően az üzlet előtt várakozó társával együtt elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt – olvasható a police.hu oldalon.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel, és nagy erőkkel megkezdte az elkövetők felkutatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában